
Foursquare © 2025 Feito com amor em Nova York, Chicago, Seattle e Los Angeles
Akçay SarıyeR Börekçisİ
Café da manhã · ₺₺
Fatma Zehra Apt No 39 (Cumhuriyet Bulvarı)
"Temiz güler yüzlü perseneli ve muhteşem damak lezzetleri ile süper bir işletme."
Seyr_i Gümüşhan
Café da manhã · ₺₺
Çamlıbel köyü Edremit Balıkesir (Çamlıbel köyü yolu üzeri)
"Eşsiz manzarası kahvaltı ile başlayan doyumsuz gözlemeleri lezzetli et balık çeşitleri ile çay kahve nargile keyfini bizimle yaşayın"
gurbuz cay evi
Café da manhã · ₺₺
Akcay Merkez (Ziraat Bankasi Yani)
"Çay çay çay"
Altınkum Plajı
Praia
Altınkum
"Akşamları hareketli.Kumsala masalar konuluyor.Ailenizle deniz kenarında çay,kahve,bira,çerez,dondurma,waffle,nargile keyfi yapabilirsiniz.Kafelerde canlı müzik eşliğinde güzel vakit geçirebilirsiniz."
Akçay Kordon
Orla
Akçay
"Akçay kordona geldiyseniz sahile girişteki dondurmacıdan dondurma almadan yürümeyin derim :) Sahili, denizi, denize sıfır cafeleriyle süper bir yer.Dondurmanızla gün batımını izleyin derim 👌"
Köprü Beach Club
Bar de Praia · ₺₺
2.köprü girişi altınkum
"Plajı temiz, şezlonglar rahat, çalışanlar ilgili ve güleryüzlü, servisi de güzel fiyatlar da çok uygun müzik kısmını söylemiyorum bile ee daha ne olsun 😉✌🏻️uğramadan gitmeyin ☀️"
Criado por Eser Istenmakalı
9 itens
Criado por özgür Keleşoğlu
92 itens • 1 seguidor
Criado por TC Gülcan Salamci
15 itens • 1 seguidor
Certifique-se de que seus dados estão atualizados. Use nossas ferramentas gratuitas para encontrar novos clientes.