Çocuk oyun alanı bile ücretli oyuncaklarla dolu. Havuza bonesiz girmek yasak, tabiki bone de ücretli. çay saati dışında herşey ücretli. Manzarası iyi. Yemekleri henüz bilmiyorum :)
Çocuk oyun alanı bile ücretli oyuncaklarla dolu. Havuza bonesiz girmek yasak, tabiki bone de ücretli. çay saati dışında herşey ücretli. Manzarası iyi. Yemekleri henüz bilmiyorum :)
Çocuk oyun alanı bile ücretli oyuncaklarla dolu. Havuza bonesiz girmek yasak, tabiki bone de ücretli. çay saati dışında herşey ücretli. Manzarası iyi. Yemekleri henüz bilmiyorum :)
Doğa ve otel konumu çok güzel. Aynı seyi otel için soylemek mümkün değil eski bir tesis ve odakar dökülüyor verdiğiniz paranın hakkı değil. Eşyalar dökülüyor ve zemin halıları pis ve kokuyor
kötü. kayak pisti yetersiz. o güzel manzaradoğaya yazık. havuzu bakımsızdı. odalar havasız, çarşaflar eski. kahvaltıları fena sayılmaz. ama diğer mutfak seçenekleri sıfır. gelinmez.
Yemekler lezzetli değildi. Köfte aşırı sarimsakliydi.Oda temizdi ve sıcaktı. Dışarı da satılan sucuk ekmek aşırı pahalı. 2 sucuk ekmek,2 ayran ve 1 su 68 TL tuttu. Doğası müthiş
Valla işletme zihniyeti bana hiç uymadı, spa alanları kirli,odalar , eski yemekler hariç her yerinde ekstra ödüyorsun. Menü fiyatları ve garsonun dedikleri farklı. Çayı barda içemezsin yasak!!!
Doğası iyi yemekler vasat Aşırı israf var otelin suçu değil insanımızın açgözlülüğü Roof bar sezon açılmadı diye kapalıydı aşağı düğün salonu gibi yerde biri gitar çalıyor etrafta çocuklar koşuyor
Tek amacınız gelip kışın kayak yapmaksa güzel otel, onun dışında otel eski, yemekleri vasat, spası ehh işte, çok kalabalık çocuklu aileler, curcuna.. doğasına ve çalışanlarına diyecek bir şey yok ama
Balayi icin sahane bi mekan evet ama gercekten cok buyuk hayal kirikligiydi.musteri az diye bir suru aktivite ve yemek eksik ama alinan para tam😁personel cok iyi
Pistler güzel ve kayak çeşitliliği gayet iyi. Ancak kalabalık tam bir felaket! Gezmeye gelen insanlarla aynı telesiyejlere binmek zorunda ve bu inanılmaz bir yoğunluk yaratıyor.
Burada bulunan teras cafe kesinlikle tavsiye etmeyin! İnsanları kazıklamak için bekliyorlar.1saatten fazla birşey içmezsen değil yemezsen sesli olarak söyleniyorlar!işletmecisi inanılmaz saygısız biri
Can güvenliği nedir ? Kayak ve kızak pisti kapasitesi nedir? Bu tesisler nasıl işletilir? Lütfen gidin bu işi iyi yapan yerlerden öğrenin. Aksi taktirde yaralıların sayısı artmaya devam eder...
Buranın manzarası ve doğası harikadır kayak alanında sucuk ekmek iyidir odalar sıcacıktır ancak sıcak şarap pek güzel değil bi de lobi tuvaletleri çok kötü buna bi çözüm bulunursa her şey süper olur
Personeli bu derece terbiyesiz bir otel görmedim.Şirket organizasyonu icin iki geceliğine geldik ve bize bu zamanı zehir ettiler.Akşamları alkol alındığı icin her tersliği yaptılar.Asla konaklamayın..
Kızakla telesiyeje biniyorlar, turnikelerin üzerinden atlıyorlar, adamın biri insan boyunda jacops kahve makinesiyle telesiyeje bindi enmiyet barını kapatmadan. Hizmeti geçtim emniyet sıfır.
Uludağ'a gitmeye hiç gerek yok.yolllar her zaman açık izmitten 25 dakika oteldeki yemekler ve personelin guleryuzlulugu ile aradığımız her şeyi 2 küçük çocuğumuza rağmen bulduk.herkese tavsiye ederim
Odalar sıcak,yataklar rahat.Otelin ciddi renovasyon ihtiyacı var.Cok eskimis,lobi dokuluyor ozellikle.Kahvaltı cok guzel ve zengindi aslında.En onemlisi otel temiz degil,temiz tabak yok.
Otel odaları biraz eski, yenilenme zamanı çoktan gelmiş. Ama genel olarak odalar temiz, personel ilgili ve güler yüzlü, yemekler ise çeşit açısından doyurucu ve lezzetli. Zevkli bir kar kaçamağı oldu.
Günübirlik turla gittim ben. Otelin içine girmedim ama haftasonu çok kalabalık hafta arası gidin derim. Fotoğraf ve kayak için gitmelisiniz.. Istanbul' a yakın olup nefes alabileceğiniz bir yer.
Herşey çok pahalı! doğanın ve aktivitelerin keyfini çıkaramıyorsunuz, aceba hangi çalışanla tartışma yaşıycam gerginliğinden..otel yetkilileri ve işletme çalışanları insan ilişkileri konusunda sıfır!.
Hafta sonunu keyifli geçireceğiniz bir otel doğası yemekleri kahvaltısı ve spa olayı gayet iyi herkese tavsiye ediyorum tabii ki manzaraya diyecek yok 👍😊