Korupcijas taka
Dienvidu tilts | Southern bridge | Южный мост is one of Korupcijas taka.

1. Dienvidu tilts | Southern bridge | Южный мост

Riga, Riga
Ponte · Ķengarags · 14 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: RD Pilsētas attīstības departamenta noslēgtais līgums ar AS „Dienvidu tilts” būtiski atšķiras no konkursa nolikuma. VK veiktajā tilta būvniecības revīzijā par izšķērdētiem atzīti 27 miljoni latu

Centra Nams is one of Korupcijas taka.

2. Centra Nams

Republikas laukums 3, Riga, Riga
Apartamento ou Condomínio · Centrs · 1 dica

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Ēka neatbilda pilsētas attīstības plānam un apbūves noteikumiem. UNESCO iebilda pret ēkas augstumu un apjomu, kā arī Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas padomes un starptautisko ekspertu ignorēšanu.

ELKOR PLAZA is one of Korupcijas taka.

3. ELKOR PLAZA

5.8
Brīvības gatve 201, Riga, Riga
Shopping Center · Teika · 44 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Vietai nav bijis izstrādāts detālplānojums, līdz ar to satiksmes risinājumi nav līdz galam atrisināti. Tā rezultātā neērtības ir gan gājējiem (par to liecina iemītas taciņas), gan autotransportam.

4. T/C Galerija Centrs

7.1
Audēju iela 16, Riga, Riga
Shopping Center · Vecrīga · 125 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Pretēji prasībai saglabāt Rīdzenes ielu, nododot ēku ekspluatācijā, ielas abās pusēs parādījās stikla durvis. Tikušas ignorētas arī prasības maksimāli saglabāt vēsturisko apbūvi un interjeru.

EuroPark | Jēkaba Arkāde is one of Korupcijas taka.

5. EuroPark | Jēkaba Arkāde

7.3
Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 8, Riga, Riga
Estacionamento · Vecrīga · 4 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Kad notika būvniecība, Pilsētās attīstības plānā šī teritorija bija iezīmēta kā dabas pamatnes teritorija. Projekta ieceri VKPAI sāka skaņot pēc tam, kad pašvaldība bija noslēgusi līgumu ar investoru.

Rīgas Brīvostas Pārvalde is one of Korupcijas taka.

6. Rīgas Brīvostas Pārvalde

Kalpaka bulvāris 12, Riga, Riga
Estrutura · Centrs · 12 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Notikusī ostas robežu maiņa ir kritizēta par balstīšanos uzņēmēju interesēs. Ostas plāni sabiedrībai nav pieejami, līdz ar ko nav izsekojams, cik efektīvi un racionāli osta saimnieko savā teritorijā.

Panorama Plaza is one of Korupcijas taka.

7. Panorama Plaza

8.6
Lielirbes iela 13, Riga, Riga
Shopping Center · Pleskodāle · 2 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Panorama Plaza veikala karkasa būvniecība notikusi bez būvatļaujas, ignorējot būvniecību regulējošos normatīvus. Būvnieki atzina, ka nav saskaņoti ēkas tehniskie parametri, taču darbi tika turpināti.

8. Stockmann

7.6
13. janvāra iela 8 (Gogoļa iela), Riga, Riga
Loja de Departamentos · Maskavas forštate · 121 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Stockmann tirdzniecības centrs uzbūvēts, ignorējot ar VKPAI saskaņoto tehnisko projektu. Ilgstoši tika ignorēta arī prasība izbūvēt divu līmeņu gājēju parēju Gogoļa ielā.

Triangula bastions is one of Korupcijas taka.

9. Triangula bastions

17 11. novembra krastmala, Riga, Riga
Mercearia · Vecrīga · 2 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Pilsētas attīstības plāns un apbūves noteikumi šajā vietā paredzēja dabas pamatnes teritoriju. Īsi pēc zemes nomas līguma slēgšanas tika atrakti nocietinājuma bastiona fragmenti un uzsākās būvniecība.

Radisson Blu Elizabete Hotel is one of Korupcijas taka.

10. Radisson Blu Elizabete Hotel

9.1
73 Elizabetes Street, Riga, Riga
Hotel · Centrs · 58 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Rīgas pilsētas Arhitekta kolēģija izvirzīja nosacījumus, ka nedrīkst sašaurināt ietvi, jumta plaknes slīpumu jāparedz analogu blakus esošās ēkas jumta plaknei. Šie nosacījumi nav ņemti vērā.

Ciemats "Gadalaiki" is one of Korupcijas taka.

11. Ciemats "Gadalaiki"

Berģi, Riga, Riga
Apartamento ou Condomínio · Berģi · 2 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Šajā vietā tika plānota 20ha apbūve ezera krastā, neizstrādājot detālplānojumu. Daļa apbūvei paredzētās zemes atrodas applūstošā teritorijā, kur pēc Aizsargjoslu likuma būvniecība nebija atļaujama.

Dzirnavu iela 36 is one of Korupcijas taka.

12. Dzirnavu iela 36

Dzirnavu iela 36, Riga, Riga
Estrutura · Centrs · 2 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Būvatļauja bija izdota ēkas rekonstrukcijai, tika solīts veco koka ēku pacelt uz jaunbūvējamās daļas un restaurēt kā oriģinālu. Veco koka ēku nojauca ar buldozeru.

Bastejkalns is one of Korupcijas taka.

13. Bastejkalns

9.1
Zigfrīda Annas Meierovica bulvaris (Brīvības bulvāris), Riga, Riga
Parque · 31 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Notikusi nelikumīga būvniecība. Veiktie darbi nav uzskatāmi par vecās kaskādes remontu, kas tur bija paredzēti, bet gan par pamatīgu pārbūvi, kas veikta bez nepieciešamās saskaņošanas.

11. novembra krastmala is one of Korupcijas taka.

14. 11. novembra krastmala

11. novembra krastmala, Riga, Riga
Estrada / Rua · Vecrīga · 40 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Vicemērs A.Šlesers bija sagatavojis rīkojumu bez konkursa nodot zemi nomā uzņēmējam, kurš plāno uz Daugavas ūdens izveidot vietu ar bāriem, restorāniem, kafejnīcām, viesnīcām, jahtu piestātnēm un tml.

Ezermalas iela 20b is one of Korupcijas taka.

15. Ezermalas iela 20b

Ezermalas iela 20b, Riga, Riga
Vista Panorâmica · Mežaparks · 2 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Ķīšezerā nelikumīgi tika sabērti būvgruži vairāku ha platībā, lai tur varētu būvēt it kā atpūtas kompleksu. Reģionālā vides pārvalde izdeva lēmumu, ka būvgruži jāizvāc un jāatjauno krasta līnija.

Arēna Rīga is one of Korupcijas taka.

16. Arēna Rīga

8.5
Skanstes iela 21, Riga, Riga
Estádio de hóquei · Skanste · 64 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Halles būvniecības procesā aktīvi bija iesaistītas tobrīd pie varas esošas amatpersonas. „Merks” par halles celšanu izdevīgi ieguva 18ha zemes pie Arēna Rīga no RD. Teritorijai nebija detālplānojuma.

Z-Towers is one of Korupcijas taka.

17. Z-Towers

Daugavgrīvas 9/11, Riga, Riga
Apartamento ou Condomínio · Āgenskalns · 4 dicas e avaliações

Delna S.Delna Sabiedrība Par Atklātību: Būvinspekcija apsekoja objektu un sastādīja aktu par būvniecības apturēšanu, pamatojoties uz to, ka ir atkāpes no saskaņota tehniskā projekta. Būvnieki neuzskatīja par iespējamu apturēt būvdarbus.