PxPixel
Honza Grmela

Honza Grmela

FacebookTwitter

Šefredaktor Pivních recenzí, sládek pivovaru Lucky Bastard

Brno
  • 81 Dicas
  • 138 Seguidores
  • 111 Seguindo
  • 14 Listas
Listas de Honza em Todas as cidades
  • Brno
  • Prague
  • Pilsen
  • Amsterdam
  • Warsaw
  • Senica
  • Hradec Králové
  • Petrov
  • Mikulov
  • Todas as cidades
As principais cidades de Honza
Brno
5 Listas criadas! · 55 Dicas
Prague
3 Listas criadas! · 6 Dicas
Pilsen
1 Lista criada · 1 Dica
Amsterdam
1 Dica
Warsaw
1 Lista criada
Senica
1 Lista criada
Hradec Králové
1 Lista criada
Petrov
1 Lista criada
Mikulov
1 Dica
Carregue mais
Carregue mais
Listas recentes de Honza
Honza Grmela
25 locais atualizados Maio 9, 2014
Podniky, kde budeš Lucky Bastard. Na čepu mívají pivo Lucky Bastard nebo kde jsou v prodeji lahve Lucky Bastard. Před návštěvou podniků se informujte, zda je LB na čepu, sudy mizí velmi rychle!
+4
Honza Grmela
3 locais atualizados Agosto 31, 2013
3 lugares incluindo Výčep Na stojáka, Hostinec U Bláhovky, Na Božence
+1
Honza Grmela
9 locais atualizados Setembro 27, 2013
9 lugares incluindo U Karla, Saint Patrick Pub, Plzeňský dvůr, Vinárna a Restaurace TRAMÍN
+5
Honza Grmela
5 locais atualizados Novembro 17, 2012
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Plzni dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+4
Honza Grmela
28 locais atualizados Novembro 22, 2013
Pivotéky a prodejny piva dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+60
Honza Grmela
31 locais atualizados Agosto 25, 2013
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Praze dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+73
    Dicas recentes de Honza
    Salvar
    "Pěkný slad za dobré ceny i v menších odběrech. Pro přesné specifikace si při nákupu řekněte o analýzu."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Junho 19, 2014
    Destilaria
    · República Checa
    Salvar
    "Dříve měli dobře načepovanou Černou Horu a super škvarkové chleby. Teď je tu Starobrno a podivné kaťáky na lístku."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Maio 23, 2014
    Restaurante
    · Brno, República Checa
    5.4
    Salvar
    "Na čepu se vždy pivo Lucky Bastard dle aktuální nabídky"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Maio 3, 2014
    Tcheco
    · Brno, República Checa
    6.9
    Salvar
    "Už jsem tu poněkolikáté a opět je to skvělé. Pivo by sice mohlo být v lepší kondici ale jinak nemám co vytknout."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Março 31, 2014
    Indiano
    · Brno, República Checa
    6.3
    Salvar
    "Nefunkcni obsluha, dlouhe cekani na jidlo, teple spatne nacepovane pivo. Sem uz ne. A tak to vypadalo pred par mesici slibne..."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Março 6, 2014
    Restaurante
    · Brno, República Checa
    7.4
    Salvar
    "Menu jsem nemel nicmene stala nabidka velmi dobra, veprova panenka sous vide vytecna. Doporucuji."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Fevereiro 10, 2014
    Restaurante
    · Tábor, República Checa
    6.5